KAMI ADALAH PEMBEKAL SERVIS SSH YANG BERKUALITI.

Komuniti HACKJELA SSH adalah komuniti yang sentiasa mengutamakan prestasi dan kepuasan berinternet. Dengan hanya RM30/Month anda bakal menikmati perkhidmatan tunneling yang selamat



Saya sangat berasa puas hati dengan layanan yang diberikan oleh admin dan mendapat kelajuan yang melebihi 10mbps (1250kbps). Sebagai ‘kaki downloader’ dan ‘kaki torrenting’, saya berjaya memuat turun kesemua cerita kegemaran saya.

- Khalid Husni

Hackjela SSH ThorBaikkk. Kompom tidak rugi kalau langgan

- Rick

Terbaik.. laju.. seller selalu pantau customer.. harga berpatutan.. dengan hanya rm30.. tapi puas hati

- Marq

Speed hackjela ssh mmg POWER. Download sesuka hati.. Speed mengancam. Byk dah latest series aku download.. Mmg terbaik!! GO HACKJELA!

- Zul Amalina

Servis hackjela SSH servis terbaik yg pernah saya langgan.. mendownload dan main dota 2 sampai lebam pun xkisah. dan yg terbaik bos, kalau ada masalah admin cepat2 perbetulkn... Tingkatkn usaha kearah lebih maju hahaa.. Terima kasih Hackjela.

- Ahmad Sad Onar

Servis hackjela ssh ni memang power! speed bagus, ping utk gaming pn bagus. .tapi yang palin paling paling bagus adlh, klo ada prob cepat tindakan yg diambil oleh admin utk repair. .improvment pn bnyk dibuat utk keselesaan ramai. .HACKJELA ssh terbaikkk!!!!'

- Strife Ci-Zeus

KAMI MENVEDIAKAN SERVIS ALL IN ONE. EVERYTHING IS COVERED.

Anda suka streaming? Anda pasti nak kelajuan. Anda suka gaming? Anda pasti nak ping rendah! Anda kaki torrent? Download sampai muntah!

Blog

Tutorial Seedbox UPDATED VERSION!


Tutorial memuat turun torrent dengan menggunakan Seedbox. Tutorial ini agak panjang. So tolong baca baik2.

Sebelum itu, ada yang nak tahu apa itu torrent? Apa itu seedbox? Kepada yang dah faham boleh proceed ke PART 3.

[PART 1] Apa itu torrent?

Torrent ialah.. apa ye.. Saya bagi contoh la. Awak nak free meal. Okay. Tapi sebelum nak dapatkan free meal tu. Anda kena ada coupon. Coupon tu awak guna bagi kat kaunter, awak dapat free meal. Okay sekarang cuba tukar free meal tu jadi movie. Coupon tu jadi torrent. Macam tu la. Anda nak download movie. So, awak kena download dulu torrent dia. Dan kemudian baru anda dapat movie. Faham?

Macam mana nak download torrent? Torrent ada dua cara download. Cara pertama guna torrent client kat PC anda. Contohnya uTorrent. Awak boleh download movie anda dengan menggunakan torrent yang awak download tadi kat utorrent. Cara kedua ialah menggunakan seedbox. Seedbox ni ada banyak nama, leechserver la, seedbox la, alldebrid la, apa-apa la. Prinsip nya, anda download torrent / coupon tu, dan kemudian anda upload torrent/coupon tu ke seedbox. kemudian seedbox akan download movie / free meal anda. So lagi cepat.

Kat mana nak cari torrent? Boleh cari kat 1337x.to atau piratebay.to

Kenapa torrent? Kenapa x google je movie tu? Sebab torrent ni free. Orang mmg upload benda2 illegal kat sana. Kalau google susah, ada DMCA bagai. Susah nak cari file-file yang perlu bayar.

[PART 2] Kenapa guna seedbox?


Sebab server memiliki kelajuan internet yang tinggi, RAM yang tinggi, dan hard disk yang besar. So seedbox yang download torrent tu. Kemudian anda boleh DIRECT DOWNLOAD menggunakan IDM ke atau apa2 download manager. Menggunakan uTorrent mmg leceh dan slow.

[PART 3] Cara guna HJ OPENSEEDBOX

Pastikan kat Injektor, anda menggunakan CONFIG torrent, dan PROFILE torrent. CONFIG dan PROFILE ok?? Nak dua2 yang torrent kat injektor.

Kemudian, anda kena pergi torrent site. Kat sana awak nak download torrent file tu. Torrent site ada banyak. Paling popular 1337x.org, kickass.to, dan piratebay.to. Untuk tutorial ni kita guna 1337x.org.

Pergi 1337x.org dan search la apa korang nak download. Contoh aku nak download lagu Marron 5 Animal. Aku type kat 1337x.org tu Maroon 5 Animal.



Lepas tu anda tekan "Torrent Download"


Kemudian fail torrent akan terdownload.


Pergi ke torrent.hackjela.com dan sign in menggunakan email group dan password group anda!! Kalau xtau sila tanya kat group facebook anda.



Lepas sign in guna email dan password yang betul untuk group anda, sila Add Torrent->From File->Choose file



Kemudian pilih torrent anda download tadi tekan Open kemudian Tekan Add Torrent


Kemudian tunggu sehingga download complete. Bar hijau tu full. Lepas tu ada keluar tulisan download dan rar. Tekan download untuk manual / download satu2. Tekan rar untuk download as rar.


Lepas tu MUNGKIN ada privacy error mcm kat bawah ni


Kalau terjadi macam tu tekan "Advanced dan tekan PROCEED"

Itu je la. Simple.
Read More

Harga dan Pembayaran


Dengan pembayaran RM30, anda akan mendapat akaun SSH PREMIUM setiap bulan. Pengiraan bulan ialah berdasarkan 30 hari.


Read More

Telegram Desktop

Telegram Desktop adalah aplikasi yang sama seperti Whatsapp. Kelebihan aplikasi ini terlalu banyak, dan salah satunya ialah boleh diinstall pada PC tanpa menggunakan bluestacks. Admin mewajibkan ahli hackjela ssh malaysia untuk menggunakan aplikasi ini untuk berhubung dengan Admin atau ahli group lain.

Untuk memuat turun, sila ke link ini dan download ke PC anda. Kemudian install seperti biasa.


Read More

Hubungi Kami

Anda sudah membuat pilihan yang tepat! Tunggu apa lagi, hubungi kami sekarang! We promise we won't bite!





Hak Cipta Terpelihara Hackjela SHH Malaysia | Design oleh Hackjela